the red-wine-story.

vet ni att det finns en hemsida som heter fmylife.com? (fuck-my-life-punkt-com). där läggs diverse galna statusuppdateringar och misslyckade händelser upp. det är en sida där skadeglädjen är den enda sanna glädjen och vardagsmisslyckanden blir underhållning. alla inlägg avslutas med fml. fuck my life. vad ni nu ska få höra är något liknande en fml-story. enda skillnaden är att den slutar trots allt.. relativt bra.


Madeleine rusade in på systemet 17.50 igår. de stänger som bekant 18.00. tre tunga väskor som packning. shit, var tvungen att köpa en flaska vin till mig och Gustaf som vi skulle ha på kvällen. köper en flaska. in på Coop. ska köpa mat. CRASH. tappar påsen och flaskan går i tusen bitar i påsen. vin över hela golvet vid Coops entre. får hjälp av en snäll tjej att torka upp. kastar påsen med vin och flaskrester i en offentlig papperskorg. rusar in på systemet och tar en ny flaska. ska betala. 17.55. FUCK. jag har kastat hela min plånbok. ja, den låg i påsen med den söndriga vinflaskan. ut och rota upp den i papperskorgen. in på systemet igen. 17.58.

Kassörskan: - men hej igen, stressad idag? var inte du här precis?
jag: - ehm jo ja. tappade hela vinflaskan och var tvungen att köpa en ny.
svettig tar jag fram min vindränkta plånbok.

kassörskan: - MEN! tappade du den här ute? du vet att vi ersätter den då?
jag: - skojar du? vadå, så jag FÅR en ny?
kassörskan: - ja, men du måste hämta den söndriga flaskan och visa den. vi måste behålla korken till redovisningen.
jag: - MEN CRAP, den har jag slängt?
kassörskan: - men vet du var du slängde den? spring och hämta den?
17.59: - springer till papperskorgen igen och tar med mig den vindränkta påsen till systemet.

18.01
kassörskan: - här får du en ny flaska!

jag strövar ut från systemet, svettig och jävlig, luktar bara rödvin. men jag fick en ny flaska. dock fick jag slänga min plånbok för den blev helt förstörd. det var tungt att se min ca 3 år långa samling av biobiljetter förtäras av rödvin. jag vet, det var en nördig vana anyway. hade tänkt sluta..


fml.
/M.

2