the crazy times.

jag har en ganska sjuk sak att berätta. jag var på blinddate igår! (what?) jag tänker precis som er nu: varför Madeleine? men om jag får ett mail av en gammal kompis som skriver; "du är inte sugen på en blinddate. en kompis till mig hade tyckt det var en skitkul grej och då tänkte jag på dig" säg mig då kära bloggläsare; vad har jag för anledning till att tacka nej? precis - ingen alls! livet handlar ju om att ha roligt och skaffa sig nya erfarenheter och perspektiv. så Madeline Sandberg tackade såklart ja till galenskaperna.

om jag ångrade mig när jag satt på tåget till Helsingborg? det var lite svettigt då, ja. det enda jag visste om killen var var han bodde, hur gammal han var och vad han hette (så jag litade ju rätt tungt på min kompis som engagerade grejen) men det visade sig vara en mycket trevlig kille! vi käkade picknick och hade hur roligt som helst! så, nu har jag skaffat mig en egen uppfattning om blind-dates (och det behöver inte alls alltid bara vara något för "datanördar som ses på internet och letar efter någon att gifta sig med") det kan faktiskt bara vara en rolig grej!

efteråt åkte jag direkt till Malmö och det blev utgång med dessa tre fabolous tjejer på vår svettiga favorit; onsdagsklubben! efterfesten på gården brevid mig slutade inte förrän sex på morgonen - då jag och Anna somnade som väldigt trötta små barn i min lägenhet. vilken kväll! 

 
 


/M.
2